22.3 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

La Platja de Gandia gaudeix del Circuit ‘Vichy Catalan’ Mediterranean Beach Volley

– Moreno-San Félix i Makovcova-Garrido, campions en la 1a prova del Circuit ‘Vichy Catalan’ Mediterranean Beach Volley

– Aquest passat diumenge es va disputar la primera prova del Circuit ‘Vichy *Catalan’ Mediterranean Beach Volley disputada a la platja de Gandia.

Gandia va donar el tret d’eixida al Circuit  ‘Vichy Catalan’ Mediterranean Beach Volley. Una competició que va inaugurar una nova edició que recorrerà 9 platges de la Comunitat Valenciana en les quals les parelles de voleibol platja, amateurs i professionals, buscaran alçar-se amb el títol d’aquest estiu.

Una jornada que va començar el dissabte amb la celebració de les proves de 2×2 mixt nivell or i plata i que va reunir diferents parelles que es van donar cita en l’arena de Gandia per a iniciar la temporada estiuenca amb un dels esports que, cada any, continua en auge.

Gandia volei platja 2

La gran cita es va reservar per al diumenge on la competició revelaria als primers campions i campiones de la prova inaugural. En la categoria masculina, la parella formada per Moreno i Sant Félix van superar a PascualRedón per a coronar-se campions de la primera de les nou cites esportives. El bronze va quedar en mans del duo Cacheda-Mesa.

Gandia volei platja 1

En el quadre femení, l’equip Makovcova-Garrido es va penjar la medalla d’or després d’imposar-se a Nagy– Khilko. El tercer lloc va ser per a la parella Segarra-Agulló.

Gandia volei platja 4

Un circuit que recorre les platges del litoral valencià

El segon torneig serà a Canet d’en Berenguer (28 i 29 de maig) i continuarà el seu circuit a Alacant (04 i 05 de juny), Sagunt (11 i 12 de juny), Orpesa (25 i 26 de juny), Oliva (09 i 10 de juliol), Benicàssim (23 i 24 de juny), Castelló (30 i 31 de juliol) i culminarà a Finestrat (13 i 14 d’agost) amb la celebració de la final.

‘Vichy Catalan’ Mediterranean Beach Volley es disputarà sota el reglament tècnic de la Real Federació Espanyola de Voleibol i el reglament de normativa oficial aprovada per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana jugue de la Federació Internacional de Voleibol.

Articles relacionats