La Penya Ciclista Beniopa, protagonista en tots els fronts oberts el cap de setmana

Els equips de competició de la Penya Ciclista Beniopa han tornat a competir el cap de setmana al llarg del territori nacional.  La jornada arrencava divendres amb la carrera d’Abátera, on el master Paco Tur i l’elit Xesco Castelló van representar a l’equip gandià. Durant tota la prova van aconseguir estar en l’escamot de cap.
Dissabte la PC Beniopa va celebrar la seua ja tradicional carrera d’escoles en honor a les Festes de la Magdalena de Beniopa. La prova va tornar a batre rècord de participació, i va reunir dissabte 190 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana per disputar la carrera. Destaca en la categoria infantil de segon any la victòria de l’equip Ginestar – ULB, que no va desaprofitar l’oportunitat de lluir-se a casa davant els seus. Després d’un gran treball de tots els membres del conjunt, Estanis va aconseguir escapar-se mancant 5 voltes per finalitzar la carrera. Volta a volta va anar augmentant la distància i va aconseguir creuar la meta amb més d’un minut d’avantatge.
D’altra banda, l’equip juvenil ULB– Ginestar va estar representat en la Volta a Valladolid. Dos dels seus corredors, Alex Gregorio i Miquel López, hi van viatjar per disputar cedits en les files del conjunt “Tinlohi”. Els resultats no es van fer esperar. En la primera etapa Miquel López va vèncer a l’sprint, demostrant així una vegada més la casta ciclista que té aquest corredor.

Pel que fa als cadets van demostrar una setmana més el gran treball que estan realitzant des del Ginestar – ULB amb les categories inferiors. El conjunt dirigit per Rafa Gómez va treballar de principi a fi, ajudant als companys i barallant per tapar qualsevol intent de fugida. Finalment la carrera es va decidir a l’sprint i Maikel Castellá es va alçar amb la 7ª posició, Jordi Constantino amb la 8ª i el seu company Adrián Requena amb la 9ª. La guinda a la jornada la van posar els corredors de l’equip elite/sub23 Ginestar – ULB. Els ciclistes dirigits per Pascual Orengo van posar divendres rumb a Andalusia per disputar durant  dissabte i diumenge la Challenge de Sevilla (a la imatge superior). En ambdues etapes van ser protagonistes els gandiand en aconseguir ficar-se en les fugides del dia.
Dissabte Alvaro Orengo, Oscar Fabregat i Duván Atapuma aconseguien entrar en ella. Diumenge l’encarregat de fer-ho era el portuguès Bernardo Gonçalves, qui va oferir tot un espectacle als assistents.
Després d’aquests dos dies de Challenge van posar rumb a León per disputar una de les Voltes més llargues i amb més renom del calendari Amateur: la Volta León. Des de dilluns passat i fins dissabte estaran competint.

Et Pot Interessar