18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

La Penya Ciclista Beniopa presenta els equips i la Challenge Ciutat de Gandia

joan peret
Joan Peret rep el distintiu com a soci d’honor.

Des del dijous 24 i fins al diumenge 27 els equips de competició de la PC Beniopa van estar concentrats a l’Hotel Tres Anclas de la platja de Gandia per a preparar la temporada 2019.  Els ciclistes van aprofitar el matí de dijous i el divendres per a realitzar entrenaments més llargs treballant la base.
Divendres a la nit es realitzà la presentació dels equips, juntament amb la VIII Challangue Ciutat de Gandia, un acte  celebrat al concessionari Renault Ginestar de Gandia, que va reunir corredors, familiars, patrocinadors i autoritats, entre ells l’alcaldessa, Diana Morant.
Es van donar a conéixer les plantilles de l’equip, cadet (Hotel Tres Anclas-ULB-MS), júnior (Ginestar-ULB Sports) i l’equip elit/sub23 (Ginestar-ULB Sports) que defensarà els colors en les seues cites nacionals i internacionals. També hi haurà de nou equip de pista, que en aquesta cita no es presentà per l’absència dels seus corredors en trobar-se disputant la Copa del Món a Hong Kong.
En la presentació es va lliurar per part de la directiva una placa commemorativa al soci d’honor. Enguany, el guardó va ser per a Joan Peret, qui va ser el cap de premsa del club en la passada temporada, i persona de gran confiança per a l’entitat. 
Dissabte els tres equips van realitzar una foto de família i a continuació van eixir a les carreteres amb els seus respectius directors a realitzar entrenaments més específics, fins i tot realitzant alguns test per a prendre referències de cara a la temporada. 
La vesprada de dissabte s’aprofità per a realitzar una sessió de fotografia als jardins de l’Hotel Tres Anclas, i diumenge l’equip cadet realitzà un entrenament més suau ja per a acomiadar aquesta concentració, mentre que els equips júnior i elit van aprofitar que va eixir un dia de vent per a realitzar entrenaments específics.

Articles relacionats