13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

La pedrera del Bàsquet Bellreguard gaudeix amb els seus ídols del València Bàsquet en la Fonteta

fonteta 1

La pedrera del Bàsquet Bellreguard, representada pels equips benjamí i aleví, va assistir el passat 19 de març al partit de semifinals de l’Eurocup entre el València Bàsquet i l’Unics Kazan, a la Fonteta. Els joves jugadors del conjunt bellreguardí van participar de l’esdeveniment de forma activa, donant suport a l’equip valencià.

El més menuts del club van gaudir així d’una jornada completa, en van compartir moments i es van fer fotos amb els seus ídols, a més de participar en diferents activitats programades pel club valencià. El Bàsquet Bellreguard va gaudir en directe d’un emocionant partit, on remuntà i guanyà l’equip taronja.

En paraules del coordinador esportiu del Bàsquet Bellreguard, Felipe Aparisi, “al club donem rellevància a aquestes activitats per al creixement i motivació dels jugadors i jugadores, així com per a la implicació i unió amb les famílies”. D’aquesta manera, a més, “fem poble des del soroll del baló, amb l’objectiu de que cada bellreguardí s’identifique amb el club”. I al mateix temps, ha afegit, “en matèria esportiva estem consolidant equips, competint a un gran nivell i en continu creixement”.

Articles relacionats