12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Més de 600 persones participen en la sisena edició dela Run for Parkinson Gandia

Més de 600 persones van participar aquest passat diumenge, 24 de març, en la VI edició de la Run for Parkinson Gandia Safor, el que ha suposat un rècord de participació en aquesta carrera, la recaptació de la qual anirà destinada íntegrament per al desenvolupament d’activitats terapèutiques.
Els més de 600 participants, entre ells corredors i caminants, van disputar la carrera de 5 quilòmetres en diverses categories, tant masculines com femenines, i va comptar amb la participació de persones de totes les edats, entre elles, una anciana de 87 anys que va voler col·laborar en aquest esdeveniment esportiu solidari.
El director general d’Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moya, va ser l’encarregat de donar el tret d’eixida a la carrera a les 10 hores, tal com estava previst en la programació, al costat de la presidenta de l’Associació de Parkinson Gandia Safor, Mari Carmen Escrivá.
Durant el recorregut, els participants van poder gaudir de l’actuació musical de l’artista Montse Bermúdez, d’Angeli Música; i, a més, comptar amb una bossa d’avituallament, que va patrocinar el Centre Comercial La Vital. També, l’empresa Aquaservice va voler col·laborar facilitant les botelles necessaris per a proveir a les persones corredores.
L’esdeveniment, que va tindre lloc fins a les 12 hores, va comptar amb el lliurament de trofeus a les 11 hores, tres per a la categoria masculina, altres tres per a la categoria femenina i, un altre més, per al grup més nombrós que va recaure en mans de la Falla Roís de Corella.
En categoria masculina el 1r va ser Andreu García Artés (Dorsal 479); 2n Fermín Vidal Martínez (34) i 3r Álvaro Úbeda Díaz (498).
En categoria femenina: 1ª Silvia Climent Mascarell (Dorsal 503), 2ª Sofia Bernabeu Hernández (543), i 3ª María Auban Calabuig (177).
Després del lliurament de trofeus, els assistents van gaudir d’un taller de zumba que va impartir la monitora Rocío Martí, i de la foto final de grup que posava el punt i final a una jornada esportiva.
La presidenta de l’Associació de Parkinson Gandia Safor, Mari Carmen Escrivá, ha volgut agrair la participació i col·laboració en aquesta carrera solidària que compleix ja la seua sisena edició. “Vull agrair a col·laboradors, patrocinadors i participants la seua implicació en aquesta carrera que té com a objectiu visibilitzar una malaltia que afecta a més de 900 persones a la Safor i recaptar fons que contribuïsquen al desenvolupament de les activitats terapèutiques tan necessàries per a les persones que pateixen aquesta patologia”.
HI han col·laborat Monnalissa Boutique, Ribes Villar, ODEC, Peixos Segura, Grup Peisa, Aquaservice, Basor Electric, Farmàcia Germanías 106, Onlineferreteria.com, Podologia Sara Fernández, Raül Segura Pastisseria, Vimaco Refrigeració, La Tienda HOME, La Vital Safor Experience, Klimia, Grup El Trellat, Don Decopian, Casa Colau Vins i Licors, Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV, Garbí Pastisseria, Just Odontología, Generalitat, Diputació de València, Ajuntamentde Gandia i Crono4sports.es.

Foto Pepa López

Articles relacionats