21.9 C
Gandia
Divendres, 7 octubre, 2022

La PC Beniopa té un cap de setmana ple de podis

La Penya Ciclista Beniopa va tindre un cap de setmana molt complet quant a resultats dels seus ciclistes, ja el divendres el portugués del GINESTAR-ULB, Bernardo Gomes era segon classificat en el Campionat de Portugal de Contrarellotge en categoria amateur.

El dissabte, l’equip Hotel tres Anclas-ULB-MS es desplaça a Ontinyent on es va disputar el Campionat de la CV cadet, on José Sanz, fregar la victòria en la seua localitat, sent segon classificat amb un esprint molt atapeït.

I el diumenge van tindre doble cita, Bernardo ha disputat el Campionat Nacional Universitari, en el qual ha sigut el segon classificat demostrant una vegada més que es troba entre els millors de Portugal.

D’altra banda, diversos corredors tant sub23 com a júniors han estat en la localitat Alacantina de Castalla on han disputat el XXII MEMORIAL JOSÉ VIDAL, estant presents en les classificacions secundàries. Miquel Faus ha guanyat les Metes volants, la Muntanya de la prova i ha sigut el primer sub23 a passar per meta, mentre que Maikel Castellà ha sigut el primer Júnior.

Articles relacionats