La música veneçolana serà la protagonista en el tercer dia del Festival de Guitarra de Gandia

La Casa de Cultura de Gandia, acull al guitarrista Gabriel Guillén que oferirà un recital en el qual no faltarà la música del seu país, Veneçuela. Guillén és professor de guitarra del conservatori “Joseph Haydn” d’Eisenstadt (Àustria) i ha fet concerts i classes magistrals en 38 països, havent publicat 25 Cd’s fins hui. La seua actuació és el dimarts 2 de juliol a les 20 h.

També participaran en el concert David López, director del festival de guitarra i guitarrista encarregat de la primera part, i Enric Madriguera, professor en la Universitat de Texas a Dallas. Madriguera és la segona vegada que visita el festival i en aquesta ocasió col·laborarà en uns temes de marcat ritme llatí-americà a duo amb Guillén.

D’altra banda, divendres passat 28 de juny va tindre lloc l’obertura del festival en un acte en memòria del professor Salvador Valls, desaparegut fa 10 anys. Van participar el seu amic José Enrique “Josqui”; els seus alumnes Salvador Iznardo, David López i Elena Tarrazó; Rubén Parejo, company a l’escola de música Sant Francesc de Borja a principis dels 90, i el seu nebot Aris Valls acompanyat a la guitarra pel jove virtuós Ausiàs Parejo.

Com a brillant tancament es va interpretar el tema “Amor Profundo”, de José Luís González, arreglat per Rubén Parejo per a una formació de quartet. Un concert entranyable en el qual van aflorar molts records i que va comptar amb una nombrosa participació del públic.

Et Pot Interessar