La nova edició de la Moll Iberian Race tindrà lloc al parc Ausiàs March de Gandia

La Moll Iberian Race se celebrarà a la nostra ciutat el pròxim 2 de juny

· La inscripció continua oberta fins hui a http://www.crono4sports.es/ i en https://iberianrace.com/es/

· La prova comptarà amb més de 600 participants segons les dades dels organitzadors

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha presentat aquest matí en roda de premsa una nova edició de la Moll Iberian Race que tindrà lloc al parc Ausiàs March el pròxim 2 de juny. L’edil ha estat acompanyada per Marcos Estruch, organitzador de la prova; i per Víctor i Javier Moll, directius de Moll Autos, empresa patrocinadora de l’esdeveniment esportiu; i per Sonia García de Viedma, Cap de Zona de Hyundai.

Lydia Morant ha destacat que es tracta de la quarta edició que se celebra a la nostra ciutat de la popular cursa d’obstacles i que tindrà lloc el pròxim 2 de juny al parc Ausiàs March a partir de les 10 del matí amb eixida esglaonada en funció del nivell dels participants. «És una carrera singular que fomenta la pràctica esportiva. La prova tindrà un recorregut d’uns 8 quilòmetres transcorrent pel parc Ausiàs March i el llit del riu Serpis. Des d’ací animem a la ciutadania en general a participar, ja que no només està oberta a professionals amb experiència sinó que té una part popular».

Pel que fa als premis, la regidora ha informat que hi haurà premis per categories d’edat, parelles i grups i ha destacat la tasca dels diferents departaments del consistori, Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil que s’han implicat perquè la prova es realitze amb les millors condicions.

Marcos Estruch, organitzador de la prova, va voler agrair a l’Ajuntament de Gandia les facilitats que ha posat perquè la competició siga una realitat i a Moll Autos per haver apostat per la Iberian Race amb el seu patrocini. «És el segon any que comptarem amb el patrocini de Hyundai Moll Motors. Sense ells no podríem muntar un esdeveniment d’aquest tipus» va declarar Estruch qui ha explicat que la prova té com a objectiu que la gent «gaudisca, s’ho passe bé i se superen a si mateixos. Hi ha una part no competitiva que estem potenciant».

Per la seua banda, Javier Moll va destacar que «per a nosaltres és un plaer patrocinar aquest tipus d’esdeveniments. És una carrera singular que es desenvolupa a la nostra ciutat amb un vessant d’elit».

Víctor Moll, gerent de Moll Actuacions, va agrair a l’Ajuntament i als promotors l’organització de la prova. «És una competició que es correspon amb la nostra estructura de valors. Una prova que reuneix esport, sacrifici i esforç».

Finalment, Sonia García de Viedma, delegada de la zona de Hyundai ha mostrat la seua satisfacció per «tindre a la nostra marca representada a través de Moll Motors i patrocinar una prova com la Iberian Race«.

Et Pot Interessar