LA NÀUTICA I ELS ESPECTACLES, FUTURS USOS DE LA MARINA DE VALÈNCIA

Llorens, qui ha accedit al càrrec per a ocupar la vacant que el passat mes de maig va deixar Pablo Landecho i qui fins a fa pocs dies exercia en funcions el director financer de l’organisme, Fernando Soriano, s’ha pronunciat en aquests termes en una roda de premsa on ha estat acompanyat per l’alcalde de València, Joan Ribó; el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, i el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues.

Així mateix, ha incidit que l’objectiu és aconseguir que la Marina Real siga “un espai de la ciutat de València” i es recupere “la imatge de la ciutat i del territori”. Així, ha explicat que abans de juny espera poder presentar les línies estratègiques del seu pla d’acció per a consensuar entre tots, tant institucions com amb la participació ciutadana, el projecte d’actuacions en la Marina.

Així mateix, ha advocat per transformar-lo en un punt d’oci, restauració i entreteniment dedicat a les actuacions musicals i festivals ja que, segons ha explicat, l’ordenança municipal permet superar els 70 decibels en la zona pel que considera que “pot ser una oportunitat important” per a la ciutat programar espectacles en la Marina. Finalment, el nou director gerent ha insistit en la seua voluntat que siga una espai per a la cultura, creativitat i emprenedoria on desenvolupar nous projectes.

Així, ha recalcat que l’espai deu ser “la punta de la llança i l’avantguarda d’un procés de desenvolupament”. “En la Marina no cap tot i ací han d’haver-hi activitats que li aporten valor a l’espai”, ha sostingut.

D’aquesta manera, ha admès estar “il·lusionat” amb el projecte perquè “és un repte personal” que l’obliga a treballar “més i millor” i ha assenyalat que no li preocupa el deute que arrossega el Consorci, que ha xifrat en uns 440 milions d’euros, ni la seua situació financera. “Ens ha d’ocupar, no preocupar perquè tenim un projecte i açò ens farà traure les coses cap a avant. Ningú va a deixar caure la Marina”, ha subratllat Llorens.

Et Pot Interessar