21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La Música serà protagonista al Porrat de Sant Macià 2023 de Ròtova

– De Jazzwoman a Xavier de Bétera. Una aposta per la diversitat musical al Porrat de Sant Macià 2023

Ròtova aposta per la música en viu i la diversitat durant el tradicional Porrat de Sant Macià, que tindrà lloc el proper cap de setmana (24, 25 i 26 de febrer). S’han programat concerts de diferents gèneres i adreçats per a diferents públics, posant el focus en la música en valencià.

El dissabte 25 de febrer, el talent femení valencià arriba a Ròtova amb un dels espectacles més esperats de la festa. El concert de JazzwomanLàuder DJ i Xúquer Duo tindrà lloc a partir de les 00:00 h a la Carpa Jove.

Prèviament la joventut podrà gaudir del concert de Batecs, a les 19:00 h a la mateixa Carpa Jove, i, a partir de les 21:30 h, Walectric animarà als assistents amb música rock, a la Plaça Major.

A més, la tradició continua sent un dels atractius de la festa amb l’actuació del cantaor valencià Xavier de Bétera, el diumenge 26 a les 13:00 h, i la Rondalla Agredolç, a les 17:30 h, amb sarau inclòs per a tota la gent balladora que s’hi vulga aplegar.

La banda de Ròtova, La Rotovense Musical, també ha volgut estar present en la festa d’enguany amb un concert el dissabte 25 a les 17:00 h a la Plaça Major.

El divendres 24 de febrer, dins del marc del Porrat Menut, organitzat per a un públic infantil, actuarà Marcel el Marcià amb un espectacle de música en valencià per a tota la família. La festa continuarà amb el grup Insígnia a partir de les 21:00 h a la Plaça Major, que amenitzarà la vetlada amb cançons de rock i pop rock dels 60, 70 i 80, des de The Beatles, fins a M Clan, passant per Rolling Stones i Los Secretos i amb la discomòbil del conegut DJ José Ripoll tindrem la festa assegurada, a partir de les 00:00 h a la Carpa Jove.

Articles relacionats