La música i el certamen de curtmetratges clausuren la setmana de la diversitat de Gandia

La plaça de Sant Josep de Gandia es va omplir dissabte amb motiu de la Festa per la Diversitat LGTBI, amb les actuacions de La Prohibida, La Sanguinelli i els dj’s Michael G, i Discomovil Elegant, acompanyats de les gogós Tiffany Mars i la Divineny. És l’acte amb el que ha conclòs la setmana per la diversitat, organitzada per l’àrea d’ Igualtat, Diversitat I Polítiques Inclusives, Poliqroma, Comunitatgay, el Departament de Cultura, la falla Sant Josep-Raval, i el Consell dels Joves de Gandia.

D’altra banda, divendres, al Jardí de la Casa de la Marquesa es van projectar diversos curtmetratges corresponents al certamen Mostra’t Gandia. Altre dels actes ha estat un col·looqui literari LGTBI a càrrec dels escriptors i les escriptores Fran Roselló, Guillem Montoro, Mila Martínez i Clara Asunción García, moderats per Daniel Ardid Luna.
També s’han celebrat tallers interactius per als més menuts a càrrec de LaCasaCalba dissabte al passeig de les Germanies (davant la Casa de la Marquesa) i la plaça Escola Pia.

Et Pot Interessar