La Mostra Audiovisual del Campus de Gandia-UPV arriba a la dotzena edició

Estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia) organitzen la XII Mostra Audiovisual, els particulars premis ‘Goya’ del Campus, que compten amb humor, actuacions i sorpreses i on es premien els millors treballs dels estudiants: publicitaris, creatius, fotogràfics, radiofònics… 
La Gala, que ha aconseguit la seua dotzena edició, se celebrarà aquest dijous 24 de maig a les 19.00h en l’Aula Magna; l’assistència és gratuïta. 
Es tracta d’un espectacle de qualitat pel que fa al guió i execució i també pels treballs premiats. Enguany, el títol de la Mostra és: Mostrix, 12 temporada, en un homenatge a la popular plataforma Netflix. Eva Hernández, una de les estudiants de l’organització de la Mostra, explica: ‘Durant la gala anirem desvetlant els diferents ‘problemes’ que se’ns han presentat amb el famós actor Kevin Spacey, que ha intentat sabotejar-nos els sketches, les nominacions i tot el que ha pogut, després de ser acomiadat de l’imperi Netflix’. 
La Mostra serà retransmesa en diferit per TeleSafor i en directe per Youtube.

Et Pot Interessar