Esteban Cana deixa de ser l’entrenador de la UE Gandia

La UE Gandia i l’entrenador Esteban Cana han acordat este dimarts posar fi a la vinculació entre ambdues parts després de dues temporades al capdavant del primer equip, segons ha anunciat el club en un comunicat.
L’acord s’ha produït després d’una reunió amb director del club, Santi Roca, qui ha agraït a Cana la seua “dedicació, lleialtat i rendiment en aquestes dues temporades”. 
La nota oficial assenyala que Cana va arribar a l’UE Gandia en un moment delicat i va ser capaç de lluitar per la promoció fins a l’última jornada en la seua primera campanya, aconseguint la major puntuació en la història de l’entitat. Només un gol en el 94 de l’Atzeneta a la UD Oliva va impedir la classificació de la UE Gandia. 
En l’actual temporada el rendiment de l’equip amb Cana al capdavant ha sigut «de nou satisfactori» malgrat la plaga de lesions. 
El club recalca que la direcció ha estat informada en tot moment de les ofertes que li han arribat a l’enrenador en les últimes setmanes i li desitja el millor en la seua nova destinació.

Et Pot Interessar