10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

La Marina i La Safor s’ompliran dels millors ciclistes del món

 

– Ja ningú pot dubtar que les carreteres de la Marina i La Safor s’ompliran dels millors ciclistes del món a partir de la setmana vinent.

Ni més ni menys que la gran majoria d’equips del World Tour s’allotjaran durant el mes de desembre en aquesta zona i com és habitual l’Ag2r ha triat novament l’hotel Bayren de Gandia per a realitzar la seua primera estada de la temporada des del dia 3 al 16 de desembre.

Una altra de les grans atraccions serà el Jumbo-Visma que estarà a Dénia mentre que el UAE canvia el de Pedreguer per un de La Nucia, tal vegada per la proximitat a les grans instal·lacions de la ciutat de l’esport.

A més el bon clima regnant per aquestes comarques ha portat que un gran equip de grans dimensions que sempre s’allotjava en Calpe ha preferit comprar una residència a Benissa per a albergar a tot el seu equip tècnics, corredors, etc., d’unes 60 persones.

A part dels equips del World Tour, els equips de segona divisió i les dones també vindran ací com l’equip Kometa d’Alberto Contador que s’allotjarà a Oliva.

En definitiva aquesta serà l’única oportunitat d’or per a poder rodar amb ells com si es tractara d’un Tour. L’únic inconvenient que tindran enguany serà és que el velòdrom Lluís Puig estarà tancat per obres durant dos mesos.

Articles relacionats