10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Els Tigres de Gandia debuten en l’autonòmic amb derrota

Aquest passat dissabte 26 de novembre, TIGRES DE GANDIA es va enfrontar en el camp de beisbol de València a l’equip La Isla en el que ha sigut el seu debut en el Campionat Autonòmic, amb moltes mancances i amb molt a millorar tant en atac com en defensa si volen estar al nivell de l’any passat.

Bé és cert, que és molt complicat tornar de les vacances i mantindre el mateix nivell que quan va finalitzar la lliga, que han vingut jugadors nous i que s’han d’integrar a poc a poc.

A les baixes d’última hora, cal sumar-li la lesió del  jove Catcher JASON VILLARROEL en la part alta de la 2a entrada, la qual va moure un quadre que no era ja per si mateix l’habitual de la temporada passada.

El partit va ser molt intens per part de tots dos equips, ja que La Isla sempre ha sigut un equip molt difícil i complicat de jugar.

Destacar per part de TIGRES DE GANDIA als seus tres joves debutants JASON VILLARROEL, RODOLFO CALDOSO i KEVIN RODRÍGUEZ, que amb temps i partits, segur que faran a l’equip molt més sòlid.

El resultat del partit va ser TIGRES DE GANDIA 4 – LA ISLA 10.

Articles relacionats