20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

La Mancomunitat organitza un curs formatiu sobre polítiques d’igualtat a l’àmbit local

L’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Safor ha organitzat el curs formatiu “Polítiques d’igualtat de gènere en l’àmbit local”, de caràcter gratuït i dirigit al personal tècnic dels ajuntaments de la nostra comarca.

El curs serà impartit per Equality Momentum, empresa amb una reconeguda experiència en matèria de promoció de la igualtat de gènere en l’àmbit de l’administració local.

L’acció formativa serà presencial i tindrà lloc al saló d’actes de la seu de la Mancomunitat els dies 20, 21 i 22 d’octubre de 2020, amb totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat de les persones participants. El període d’inscripció serà del 15 de setembre al 8 d’octubre de 2020.

L’objectiu del curs és dotar al personal tècnic de ferramentes pràctiques per impulsar les polítiques d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes i promoure la igualtat de gènere en l’àmbit municipal. Entre els continguts del curs, es prestarà especial atenció als plans d’igualtat, amb la finalitat de fomentar la implementació de les mesures dels plans aprovats pels ajuntaments de la comarca durant els últims anys. Es lliurarà un certificat d’assistència i aprofitament del curs a les persones participants.

La formació del personal tècnic és essencial per garantir la introducció de la perspectiva de gènere als nostres ajuntaments i, per això, us animem a participar-hi. Sens dubte, es tracta d’una bona oportunitat per aprendre, compartir experiències i millorar el treball que portem a terme al voltant de la igualtat i la prevenció de la violència de gènere a la nostra comarca.

Cal assenyalar que les places són limitades. El curs es dirigeix especialment al personal tècnic encarregat de l’àrea d’igualtat o d’organitzar accions de promoció de la igualtat dirigides a la ciutadania en cadascun dels ajuntaments. Per atorgar les places
es tindrà en compte l’ordre d’inscripció i es tractarà, tanmateix, de garantir la participació equitativa del personal tècnic de tots els municipis mancomunats.

Articles relacionats