16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

La Mancomunitat  lliura els premis del Concurs “Aturem les violències masclistes!”

 

– La Mancomunitat de Municipis de la Safor lliura els premis de la III Edició del Concurs “Aturem les violències masclistes!”

El 25 de novembre de 2021, a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, ha tingut lloc l’acte de lliurament del premi del III Concurs “Aturem les violències masclistes!”, dirigit a l’alumnat de 4t d’ESO dels centres educatius de la comarca de la Safor.

Aquest concurs té la finalitat de sensibilitzar la població juvenil contra les violències masclistes. Per a fer-ho, l’alumnat participant elaborat una presentació o vídeo al voltant de la denúncia i la prevenció de la violència de gènere.

Enguany, l’alumna Irene Pastor Altur de 4t d’ESO de l’IES La Valldigna de Tavernes de la Valldigna ha guanyat el primer premi amb una presentació en la qual ens informa de com actuar davant d’actes de violència i ciberbullying tan present entre la joventut.

Assumpta Domínguez, presidenta de la Mancomunitat, junt amb els vicepresidents Salvador Femenia i Juan Espinosa, han lliurat el diploma i premi a Irene Pastor Altur, qui ha vingut acompanyada per Raquel Fons i Pablo Hernández, directora i professor del centre respectivament.

A més a més, l’alumna Eva Pous Mestre de 4t d’ESO de l’IES El Rebollet d’Oliva ha sigut finalista del concurs. En el seu treball ens fa reflexionar sobre la violència psicològica de la parella, tal com afecta la gent més jove. Eva Pous ha sigut acompanyada per Rosa Soler, docent del centre, per recollir el diploma i el premi.

En tots dos casos, el premi ha consistit en un lot de llibres amb perspectiva de gènere.

Articles relacionats