17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

La màgia omplirà de nou els carrers de Tavernes amb la cavalcada dels Reis d’Orient

  • El pròxim dijous 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Tavernes per a saludar i repartir els regals als xiquets i xiquetes del municipi
  • La tradicional cavalcada començarà a les 18 hores des del pavelló cobert Carlos Pellicer fins a la plaça Major
  • Demà dimecres 4 es podran entregar les cartes als emissaris reials en el passeig País Valencià (17.30 hores)

Ses Majestats els Reis d’Orient ja estan preparant la seua visita als xiquets i xiquetes de Tavernes. Melcior, Gaspar i Baltasar han anunciat que el pròxim dijous 5 de gener arribaran al poble valler, tenint prevista la seua arribada a les 12.30 hores a l’Oficina de Turisme de l’avinguda de la Marina.

Per la vesprada, els Reis d’Orient visitaran el poble per a participar en la tradicional cavalcada, que s’iniciarà a les 18 hores des del pavelló cobert Carlos Pellicer. La cavalcada pels carrers vallers recupera enguany el recorregut habitual d’abans de la pandèmia (pavelló cobert Carlos Pellicer – passeig Colón – plaça Prado Comarcal – carrer València – carrer Major i plaça Major).

Per tal que cap infant es quede sense el seu regal, demà dimecres 4, els menuts i menudes de casa podran entregar les seues cartes de desijos als emissaris reials, els quals estaran al passeig País Valencià a partir de les 17.30 hores. Durant tota la vesprada hi haurà animació musical i pintacares infantil al passeig, i també el dijous 5 pel matí a la platja hi haurà animació musical i jocs infantils (11 hores) abans de l’arribada de Ses Majestats.

Articles relacionats