20.7 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

La Falla Plaça Prado presenta els esbossos de les seues falles d’Especial 2023

– “Al mal temps bona Falla” i “Això ho pague jo” donem nom als monuments d’especial que coronaran la Plaça Prado de Gandia

El passat mes de desembre la Falla Plaça Prado, una de les més llorejades falles de Gandia, va presentar els esbossos
que seran les falles amb les quals competiran en especial el pròxim 2023.

L’acte va tindre lloc al casal de la Falla Plaça Prado, amb els artistes Luis Palacio i Ausiàs Estrugo com a protagonistes de la nit.

L’expectació dels assistents i dels càrrecs de la comissió era tanta com l’esforç, el treball i la il·lusió dipositada en els projectes.

En primer lloc, Borja Tomàs va desvetlar l’esbós de la falla infantil que porta com a títol “Al mal temps bona falla”, on l’artista Ausiàs Estrugo va explicar al detall les escenes que compondrien aquesta falla.

Després va ser el torn de descobrir la falla major, baix el lema “Això ho pague jo” de la mà dels artistes Palacio i Serra, Luis va detallar la composició de la falla, la qualitat de la pintura i l’aposta que es fa aquest any, per aconseguir un gran resultat.

Per concloure l’acte va ser Juan Martí, president de la comissió,el que va dirigir unes paraules d’alé i d’il·lusió de cara als objectius depositats en l’exercici d’enguany.

Articles relacionats