La Junta Local Fallera de Tavernes amplia una setmana el termini de candidatures a Fallera Major

La Junta Local Fallera de Tavernes amplia una setmana el termini de candidatures a Fallera Major, davant la falta de candidates. Reprendre el pols de la junta està ple de dificultats. Després d’un any que no va haver-hi ni tan sols president i la Federació de Falles va estar dirigida per una gestora de la qual formaven part els presidents de les sis comissions amb un coordinador administratiu i treballant amb grups formats per membres de les diferents falles de la localitat.

Davant la falta de candidates, la JLF ha ampliat el període de presentació al dia 12 de juliol, entre les 20 i les 21 hores, es podran entregar les sol·licituds per a ser Fallera Major.

Enguany de transició resultarà el regnat més curt de Fallera Major, ja que començaria al novembre i finalitzaria el març de 2020, perdent així una sèrie d’actes on tradicionalment participava com les processons de les festes patronals, la festivitat del Pilar o el Mig Any Faller.

No es descarta que no hi haguera cap candidata, i la JLF ja s’està plantejat alternatives, entre elles la de realitzar un acte per a acomiadar el regnat de Begoña Bononad.

Et Pot Interessar