12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La Junta Electoral rebutja la denúncia del PP contra el discurs de Diana Morant a la Gala del Turisme

FOTO: Natxo Francés

La Junta Electoral de Zona ha donat la raó a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, en resoldre que el discurs que va pronunciar en la III Gala del Turisme el 26 de març passat “no contravé els principis d’objectivitat i neutralitat que han de regir els actes realitzats pels poders públics durant la campanya electoral“. A més, aquest organisme, per unanimitat, no adverteix “connotacions electoralistes ni exposicions d’èxits de l’Ajuntament“, de manera que, segons diu l’acta, no s’ha atemptat “contra l’article 50.2 de la LOREG i Instrucció 2/2011 del 24 de març de la Junta Electoral Central“.
Per aquest motiu, la Junta Electoral ha desestimat la denúncia presentada pel representant del Partit Popular, Vicent Gregori.
Aquest organisme descriu que l’alcaldessa felicita els premiats amb elogis sobre la seua participació en la promoció del turisme de Gandia, realitza reflexions sobre els criteris que han de regir la incentivació del turisme a Gandia així com l’actuació duta a terme per la població durant l’incendi de Marxuquera l’agost de 2018. Així mateix, segons l’acta, Diana Morant comunica un nou espai per a concerts als jardins de l’espai Baladre de la platja “a fi de donar més rellevància a aquest sector a la ciutat de Gandia”.
La Junta Electoral també va procedir a examinar el vídeo promocional turístic que es va presentar a la gala i la nota de premsa emesa per l’Ajuntament. Respecte d’això, tampoc s’ha constatat l’existència de cap menció a èxits o èxits obtinguts.
Cal recordar que l’àrea de Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Gandia va constatar la conformitat del contingut del parlament donades les circumstàncies especials del període preelectoral.

Articles relacionats