La jugadora del València Bàsquet Irene Garí passa un matí amb els usuaris de la Fundació Espurna

La jugadora del València Basquet Irene Garí ha visitat este dilluns les instal·lacions de la Fundació Espurna, on ha compartit un matí amb els usuaris del centre d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, i ha conegut de primera mà les activitats del centre ocupacional, centre de dia i habitatges tutelats.
La internacional d’Oliva retorna així la visita que un grup de xics i xiques de la Fundació van realitzar a la Fonteta amb motiu del partit de lliga entre el València Bàsquet i el Girona, convidats per la jugadora.
Irene s’ha mostrat sempre molt sensible amb el centre amb el qual ha col·laborat en diverses ocasions. Recentment va apadrinar la Cursa a Peu de la fundació i ha avalat diversos dels seus projectes esportius.
La jornada ha conclòs amb un xicotet clÍnic en el pavelló del Raval amb els equips de bàsquet de la fundació que militen en les lligues de Copava.
Irene Garí afronta la seua segona temporada a València Bàsquet després d’aconseguir l’ascens a la Lliga Femenina. Ha sigut internacional amb Espanya en totes les categories aconseguint la medalla de plata en l’Eurobasket sub20 d’Udine en 2014.

Et Pot Interessar