14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

La jugadora del València Bàsquet Irene Garí comparteix un dels entrenament de la Cursa de la Dona

Irene Garí, l’aler del València Basket femení, va participar diumenge passat en l’últim dels entrenaments gratuïts de la Cursa de la Dóna Delikia de Gandia, dissenyats un any més per l’organització de l’esdeveniment, el Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, per a arribar a la carrera en bona forma física. Garí va compartir amb un centenar de dones la sessió matinal, dirigida pel monitor de ‘fitness’ Miguel Ángel García al parc Joan Fuster. 
Abans d’entrenar com una més, Irene Garí va dirigir unes paraules a les dones des de l’estrada. Els va felicitar per haver-se enrolat en aquest pla d’entrenaments, i especialment a aquelles que practicaven esport per primera vegada. Va posar com a exemple a la seua mare, que no estava acostumada a realitzar exercici físic, però un dia va acceptar els seus consells i es va decidir a fer esport. “Ja fa un any d’això, i m’ho ha agraït perquè ha perdut pes i es troba molt bé de salut”, va assenyalar l’olivera. Garí ha corregut en diverses ocasions la Cursa de la Dóna i està molt implicada amb l’esdeveniment. 
Els entrenaments s’han celebrat en les últimes set setmanes, en la seua majoria diumenges, i també hi ha hagut sessions a Oliva i a Tavernes de la Valldigna. Al final dels mateixos el club va entregar un detall a aquelles dones que havien completat totes les sessions. 
La Cursa serà aquest diumenge, 31 de març, amb eixida des de l’avinguda dels Esclaves. Prèviament, el divendres 29 i el dissabte 30 de març, se celebrarà una Fira de la Corredora, en la plaça del Prat. D’una banda, permetrà a les participants recollir els dorsals i les samarretes amb més tranquil·litat i a més comptarà amb activitats d’animació per a tota la família. L’horari d’obertura serà el divendres de 18.30 h a 21 hores, i el dissabte de 10.30 h a 14 h i de 18 h a 21 hores. 
Les inscripcions es tancaran en la web (www.cursadeladonagandia.com) a les 23.59 hores d’aquest dimecres, 27 de març. Les interessades també poden apuntar-se encara en punts físics situats a Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Sueca, Dénia, Ondara, Xàtiva i Ontinyent, que es poden consultar en la mateixa web.

Articles relacionats