24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

La joventut dissenyarà el futur Espai Jove a les III Jornades Ròtova Participa

La Nau d’Usos Múltiples acull, el 25 d’agost i l’1 de setembre, uns tallers dinamitzats adreçats a adolescents i joves de 12 a 18 anys de la localitat. Tenen lloc en el marc de la 3a edició de les «Jornades Ròtova Participa».

Tal com ha explicat la regidora de Joventut, Maria Fayos, «volem comptar amb adolescents i joves del poble per a saber les opinions i suggeriments de les persones usuàries del futur Espai Jove».

Fruit del treball en el Primer Fòrum Jove de Ròtova, la joventut participant va establir com una demanda prioritària la creació d’un punt de trobada, on poder a més tindre una programació pròpia; una petició que aparegué reflectida, a més, entre les demandes del Consell de Xiquetes i Xiquets de Ròtova.

El govern municipal ha enllestit un projecte per situar l’Espai Jove a la Nau d’Usos Múltiples, amb una subvenció del Pla d’Inversions de la Diputació de València. A més, l’equipació d’aquest espai fou l’opció guanyadora en la 2a edició dels Pressupostos Participatius, el 2022.
«És important que siga la joventut mateixa qui dissenye aquest espai, per fer-lo seu», ha explicat Fayos.

Articles relacionats