25.1 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

La investigació de l’assassinat d’un home a Gandia perfila que només ha intervingut una única persona

L’assassinat de Carlos Almiñana, l’home de 67 anys de Gandia, ja té una hipòtesi de treball que es considerada pels agents a càrrec de la investigació com valida i és que el veí del districte de Roís de Corella va ser mort per una única persona. La investigació es va posar en marxa el passat dimecres, després d’aparéixer mort a la seua casa, emmanillat i amb evidents signes de violència.

Les primeres impressions van fer pensar que van ser diverses persones les que van participar en la tortura i la posterior mort de l’home, amb la finalitat d’obtindre el pin de les seues targetes i poder robar-li els diners i el cotxe.

Però han sigut fonamentals els testimonis dels veïns i d’alguns familiars que haurien indicat que només va participar una persona en aquest assassinat.

En la vesprada del dimecres, ja s’havien tret tots els diners disponibles de les targetes de crèdit de la víctima. L’home portava diversos dies mort a casa i van ser els nebots els que van accedir a l’habitatge en trobar a faltar al seu familiar. En veure el cadàver de l’home van avisar als cossos de seguretat. El mort estava molt vinculat a diversos col·lectius socials com la Setmana Santa, Càritas i Creu Roja de Gandia.

Articles relacionats