6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

La incidència acumulada de coronavirus a la Safor continua repuntat lleugerament

– En aquesta última actualització s’ha produït un increment del 4,17% respecte a l’anterior del dia 28 de setembre al conjunt dels pobles que componen la Safor.

Aquest increment ha sigut provocat principalment per l’augment de casos actius patit a la capital de la Safor. Gandia té en aquest moment una incidència acumulada de 34,87 casos per cada 100 mil habitants, i el passat dimarts la incidència era de 25,48, la qual cosa suposa un increment del 36,85 %. Cal remarcar que el nivell és de risc baix de contagi, per tant la situació continua sent bona però cal no abaixar la responsabilitat en l’ús de la mascareta i el distanciament per a no provocar més increments del nombre de casos actius.

Fins a 24 municipis de la Safor tenen una incidència de menys de 50, i d’aquest 18 tenen una incidència de zero casos de coronavirus, el que ve a demostrar que la situació de quasi el conjunt de la Safor es troba en una situació de control de la pandèmia.

Només els municipis de Benifairó, Benirredra i Oliva, tenen una situació més complicada, però de no haver-hi cap anomalia en les pròximes dates disminuiran la seua incidència acumulada.

Articles relacionats