9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

La Guàrdia Civil deté a un jove de 23 anys per presumpte delite d’homicidi en grau de temptativa a la seua expareja

Detingut a un jove de 23 anys per un presumpte homicidi en grau de temptativa en l’àmbit de violència de gènere i un altre delicte d’incendi.

L’equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Gandia dins del marc de l’operació ”Melaya”, han detingut a un home, de nacionalitat espanyola per un delicte d’Homicidi en grau de temptativa en l’àmbit de violència de gènere i un altre d’Incendi amb perill per a les persones.

Les investigacions van començar per la denúncia interposada pels habitants de l’habitatge situat a Palma de Gandia. El passat dia 17 d’agost, al voltant de les 00.05 hores, es va iniciar incendi per causes intencionades en el qual van resultar calcinats tres vehicles, un ciclomotor i dos gossos que es trobaven al costat dels turismes.

Davant la gravetat dels fets, el Grup d’Incendis de la Guàrdia Civil de València, va realitzar una inspecció que van determinar que les causes de l’incendi eren intencionades. Les investigacions realitzades determinaren que un home es trobava pels voltants de l’habitatge on es va originar l’incendi i vivia la seua exparella. Cal destacar que els gossos que es trobaven a la casa no van lladrar per la qual cosa cal pensar que era una persona coneguda per ells.

Per tant s’ha procedit a la detenció d’un jove de 23 anys i nacionalitat espanyola per la seua implicació en un delicte d’homicidi en grau de temptativa i un altre d’incendi. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 1 de Gandia.

Articles relacionats