14.1 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

La Guardia cap de cartell del concert solidari Strong People

  • La Guardia actuarà al concert benèfic d’Strong People el 17 de setembre

· Les entrades es podran adquirir a partir de demà, 23 de juliol, a la Farmàcia del Passeig 24 h per 20 €, un preu que inclou l’entrada, una samarreta i la participació en un sorteig amb molts premis

· També es podrà col·laborar adquirint una polsera per 3€ i/o amb la compra de tan sols la samarreta per 10€

El proper dissabte 17 de setembre es celebrarà al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós el concert solidari Strong People. Així ho han presentat el regidor de Cultura, Nahuel González; el gerent de la Farmàcia del Passeig, Jesús Herráiz, i Silvia Riera, representant d’Strong People.

És una iniciativa consolidada per dos motius: el compromís solidari de la festivitat i el nivell musical dels artistes que venen”, ha explicat González. A més, l’edil ha detallat que el fet de celebrar-se en aquestes dates serveix com a cloenda d’estiu i com un preparatiu de la Fira i Festes.

El cap de cartell serà el grup La Guardia, que actuarà a partir de les 21:30 h. L’obertura de portes serà a les 19;30 h i ‘Sin Comentarios’ faran de teloners en la que serà una gran festa solidària. Aquesta està organitzada per la Farmàcia del Passeig amb la col·laboració de la Fundació IN i l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Les entrades es podran a partir de demà, 23 de juliol, a la farmàcia del passeig 24 h (al costat de la Casa de la Marquesa) fins esgotar les vora 1.000 persones de capacitat que té el recinte. El preu serà de 20 € i inclourà, a banda de l’entrada al concert, una camiseta i la participació en un sorteig amb nombrosos premis. Per altra banda, també es podrà col·laborar adquirint una polsera per 3€ i/o amb la compra de tan sols la samarreta per 10 €.

Volem que tots vinguen amb les samarretes i aconseguir una marea blanca. És una festa solidària per donar suport a una causa que en afecta a tots”, ha desenvolupat Riera. A banda, ha afegit que el disseny de les samarretes ha estat a càrrec de Olga Marqués.

Per últim, Herráiz ha destacat que tota la quantitat econòmica recaptada anirà destinada a unes ajudes específiques a l’Hospital Sant Francesc de Borja i, la majoria, a l’Hospital Clínic de València. “Són l’espai de referència en quant a pacients oncològics del nostre territori. Ja em treballat amb ells i ens han comunicat que gràcies a la nostra ajuda han aconseguit seqüenciar el Limfoma de Hodking”, ha conclòs.

Recordar que a l’última edició les entrades es van esgotar en una setmana i que cal tenir presa per adquirir el corresponent tiquet.

Articles relacionats