18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

La Gent Gran del Real de Gandia gaudirà de la IV Setmana Cultural

L’Ajuntament del Real de Gandia i l’Associació de Jubilats i Pensionistes han organitzat per a aquest mes de desembre la IV Setmana Cultural de la Gent Gran, enfocada als jubilats del municipi.

Durant aquests, els participants podran assistir a diverses activitats, com a tallers, xarrades, documentals, jocs…

La setmana arranca el dimarts 14 de desembre a les 18.15 h amb una xarrada sobre “La importància de reciclar” a càrrec de Joaquin Lerma, amb obsequi per a tots els assistents. El dimecres 15 a les 17.30 h es projectarà el documental “No s’apaguen les estreles”, subvencionat per la Diputació de València. El dijous 16 hi haurà diverses activitats; a les 15 h jocs de taules i a les 18.15 h “Taller de Risoteràpia”. Totes aquestes activitats es realitzaran en la Llar dels Jubilats del municipi.

A més, el dissabte 18 a les 11 h tindrà lloc el Campionat de Petanca, en la Plaça de la Llibertat. Ja el diumenge dia 19 serà el tancament de la IV Setmana Cultural de la Gent Gran com a final de l’exercici 2021 en el restaurant Moli Canyar.

Cartell IV Setmana Cultural Gent Gran

L’alcalde, Gustavo Mascarell, ha manifestat “la importància en la societat actual de les persones majors i estem satisfets per aquesta Setmana Cultural que va consolidant-se dins de la programació cultural del municipi, i volem la col·laboració i implicació de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi, encapçalada per la seua directiva, ja que treballant conjuntament és tot més fàcil i fructífer”.

Articles relacionats