23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Ivan Gomar va demostrar la seua qualitat en les proves de Ciclocròs disputades a Asturies

 

El ciclista de la Font Iván Gomar va finalitzar el seu periple per terres asturianes amb un tercer i quart lloc en sengles proves internacionals de ciclocròs que s’han disputat a Gijón.

En la jornada dominical el ciclista de la Font va finalitzar per darrere del seu company Raúl Mira mentre que aquest passat dilluns va aconseguir pujar al podi en la tercera posició per davant del seu company.

Les dos proves que s’han disputat s’han caracterirzat per una increïble quantitat de fang que ha propiciat que Gomar s’ocuparà a fons. Les dos carreres disputades la victòria va ser pel gallec Ricardo Buba.

Aquest dimecres afrontarà a la ciutat basca d’Elorrio, la mítica prova de ciclocròs on hi haurà multitud de corredors professionals.

Bravo i Fournies guanyen a Múrcia

A la regió de Múrcia durant el cap de setmana s’han disputat les últimes dues proves de ciclocròs. A Molina del Segura va vèncer Martí Bravo i Jordi Fournies seria tercer aquest passat dissabte.

D’altra banda en la prova que es va disputar ahir, dilluns, la victòria d’Alcantarilla es correria aquest dilluns amb victòria de Fournies.

Articles relacionats