La Generalitat subvenciona el porrat del Real de Gandia amb 4.300 euros

La Generalitat Valenciana ha confirmat en el DOCV que el Real de Gandia rebrà un total de 4.300 euros per a impulsar la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana.
Les subvencions van dirigides a entitats locals per a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana. L’Agència Valenciana del Turisme ha resolt atorgar 4.300 euros per a la celebració del Porrat del Real de Gandia de 2018. Segons l’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell “aquestes subvencions són una excel·lent notícia per a l’Ajuntament ja que suposa una gran ajuda econòmica que premia l’esforç que s’està fent per la millora contínua del turisme i de la cultura”.
Gustavo Mascarell destaca que «aquestes subvencions ens ajuden a la promoció turística del Real. Seguirem treballant per a impulsar el nostre municipi com a destinació turística, per açò hem apostat per organitzar per primera vegada des de l’Ajuntament amb la col·laboració d’associacions, el Porrat, que tindrà lloc durant el mes d’octubre els dies 19, 20 i 21».

Et Pot Interessar