15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

La Generalitat i l’Ajuntament de Gandia coordinen la pròxima adjudicació de 33 habitatges en lloguer assequible en el municipi

– El director general de la EVha es reuneix amb l’alcaldessa i la regidora d’Habitatge

– La Conselleria d’Habitatge inverteix en els últims anys 780.000 euros en el manteniment i millora de prop d’un centenar d’habitatges

La Vicepresidència Segona i Consellera d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l’Ajuntament de Gandia s’han reunit per a coordinar la pròxima adjudicació de la pròxima de 33 habitatges en lloguer assequible en aquest municipi de La Safor.

En la reunió mantinguda entre el director general de la Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora d’Habitatge i Regeneració Urbana, Amparo Victoria, s’ha analitzat la situació de l’habitatge en el municipi i les opcions per a millorar-la.

El director general de EVha ha destacat “l’esforç que el Consell està realitzant per impulsar l’habitatge en lloguer assequible, sent Gandia un clar exemple d’això”. En els últims cinc anys, la Conselleria ha invertit 780.000 euros en actuacions de millora i reparació del parc d’habitatges protegits en aquesta localitat. D’ells, 385.000 corresponen a l’atenció de reclamacions i manteniment d’edificis i 395.000 euros a reparació d’un total de 92 habitatges.

Alberto Aznar ha destacat els treballs exèrcits durant els últims anys per a posar a disposició prop d’un centenar d’habitatges a Gandia. “Continuem treballant per a ampliar aquesta oferta d’habitatge assequible i actualment tenim en execució 18 habitatges i altres sis estan en valoració per a la seua pròxima rehabilitació”, ha assenyalat.

El director general de EVha ha destacat la importància que té la col·laboració institucional entre Generalitat i Ajuntament per a donar una resposta efectiva a les necessitats dels veïns de Gandia.

Uns altres dels temes tractats en la trobada han sigut les propostes d’adjudicació de dos habitatges inclosos en el conveni amb Criteria  Caixa per a famílies en situació d’emergència habitacional.

D’altra banda, la Conselleria i l’Ajuntament també han analitzat la situació del sòl públic en el sector Santa Anna de Gandia, de cara a la seua futura mobilització per a habitatge en lloguer assequible.

Articles relacionats