14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

LA GENERALITAT GASTA 34.000 EUROS EN UN VIDEO PER “RESTAURAR L’ORGULL DE SER VALENCIÀ”

Així ho han explicat aquest dilluns el president i la vicepresidenta, Ximo Puig i Mónica Oltra, després de projectar-se aquest vídeo, elaborat per dos productors valencians, en una nota penjada a la web gva.es, paradoxalment emesa només en castellà.

La projecció comença amb una veu en off en la qual explica com “durant anys alguns pensaven que calia fer coses molt grans per a demostrar que érem grans, tot ben gran i buit i per fora”, es narra en el vídeo il·lustrat amb una imatge de l’escultura de l’artista Juan Ripollés que presideix la rotonda d’accés a l’aeroport de Castelló, però “l’orgull ser ser valencià no necessita ciment, naix directamete de la nostra terra”.

D’aquesta manera, ha destacat que es busca “canviar els temes de conversa” a partir d’un missatge “curt i molt eloqüent” que “som un territori de terra fèrtil en tots els sentits; en idees en talent i que és el moment de posar-ho en valor i de recuperar la passió de ser valencians”.

Per la seua banda, el president de la Generalitat al final de l’acte ha explicat als periodistes que amb aquesta iniciativa pretén superar eixa “hipoteca reputacional” i “posar de manifest el que som els valencians, que té més que veure amb el que ensenya aquest vídeo que amb el que ha sigut la realitat publicada aquests anys”.

Per açò, ha apuntat que encara que no es disposa de Canal 9 intentaran facilitar el vídeo “a tots els mitjans” per a “veure si hi ha alguna possibilitat que tinga la màxima difusió possible”.

Articles relacionats