La Generalitat atorga al trinquet El Zurdo la placa al mèrit esportiu

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana ha publicat este dilluns 8 de març el decret de Presidència pel qual s’acorda concedir la Placa de la Generalitat al Mèrit Esportiu al Trinquet el Zurdo.
El Trinquet el Zurdo es va construir en 1952, i destaca entre les instal·lacions de la seua època per la seua coberta amb llum elèctrica, sistema de ventilació i altres comoditats per als espectadors. El seu promotor va ser Francisco Peris, exjugador de pilota, denominat El Zurdo de Pamis, i després de tres generacions, la gerència del Trinquet va recalar en Emilio Peris, qui el va gestionar des de 1975 fins a 2007. Amb el tancament del Trinquet El Zurdo, eixe mateix any, l’empresa familiar va traslladar la seua activitat al Trinquet de Bellreguard, i actualment els tres fills d’Emilio Peris dirigeixen l’empresa, que té prevista la construcció del nou Trinquet el Zurdo a la ciutat de Gandia.
Com a reconeixement a la dedicació de les persones que al llarg de successives generacions han convertit el Trinquet el Zurdo en referent per a la comarca de la Safor i per a tot el col·lectiu practicant i aficionat a la pilota valenciana, a proposta de la comissió de valoració per a la concessió de la Medalla i Placa de la Generalitat al Mèrit Esportiu reunida el passat 27 de setembre, es va acordar atorgar la placa a l’empresa familiar.

Et Pot Interessar