La gala de la Federació d’Empresaris de la Safor es farà a l’octubre al Museu Faller

Els Premis 2018 de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) es lliuraran en una gala que es celebrarà el 16 d’octubre al Museu Faller, segons ha informat el president de la Comissió de Premis, Óscar Ferrairó, qui ha fet públiques les novetats de la XIX Trobada Empresarial. La gala coincidirà amb el desè aniversari del Museu Faller.
La nova edició repetirà el mateix sistema que en 2017 a l’hora de concedir els reconeixements empresarials. Segons Ferrairó, «estem davant una opció que pretén obrir la participació a tots els associats, amb la finalitat de fomentar la igualtat d’oportunitats». 
D’aquesta manera, els empresaris associats a alguna de les entitats associatives que formen part de FAES, i amb un any d’antiguitat, podran presentar la seua candidatura fins al 20 de setembre en la web de FAES (www.faesafor.com), on es troben també arreplegades les bases, aprovades en Junta Directiva per unanimitat.
Es podrà optar a una de les cinc categories de premis: a la trajectòria empresarial, a la innovació, a l’empresari emprenedor, a l’empresa socialment compromesa, i a la internacionalització.
Es donaran a conèixer els guanyadors de forma prèvia a través d’una roda de premsa, concretament, el 4 d’octubre, uns dies abans de la celebració de la Gal·la FAES 2018. L’Àrea de Premis es reunirà el 3 d’octubre per a deliberar entre els candidats.

Et Pot Interessar