23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

La Fundació Vicky Foods promou l’esport base de la Safor

– La Fundació Vicky Foods col·laborarà amb el projecte ‘+Esport a l’escola’ amb l’objectiu de fomentar l’activitat física entre els més joves de la comarca de la Safor amb la Fundació Trinidad Alfonso.

La Fundació Vicky Foods i la Fundació Trinidad Alfonso han aconseguit un acord de col·laboració per a promocionar l’esport en la Comunitat Valenciana, en concret a la comarca de la Safor. Amb l’objectiu de fer més sostenibles els projectes dirigits a promoure l’activitat física entre els xiquets, xiquetes i joves de la Comunitat de l’Esport, l’entitat valenciana s’implicarà en el projecte ‘+Esport a l’escola’, promovent valors com la solidaritat, el respecte, la superació o la importància de realitzar activitat física.

La promoció i l’impuls de l’esport base és una de les tres àrees d’actuació de l’entitat presidida per Juan Roig, juntament amb l’impuls a esdeveniments esportius i el suport a esportistes i clubs. El programa ‘+Esport a l’escola’ (anteriorment conegut com a ‘Esport a l’Escola +1h EF’) és un projecte impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu la promoció de disciplines esportives entre l’alumnat de 3r i 4t de Primària dels centres educatius CEPAFE de la Comunitat Valenciana.

“És una satisfacció continuar sumant col·laboradors per a la Comunitat de l’Esport. Tenim molt clar que com més siguem, més gran farem l’esport de la nostra terra i, especialment, quan parlem d’esport base, que és sobre el qual s’ha de construir el futur. Des de la Fundació Trinidad Alfonso continuem animant a totes les institucions i empreses perquè s’unisquen a la nostra labor i agraïm enormement a Vicky Foods que s’haja volgut unir a este projecte per a impulsar l’esport entre els més joves”, va explicar Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso.

Per part seua, José Vicente Castell, director de RSC de Vicky Foods va declarar que “ens sentim molt orgullosos d’obrir este marc de col·laboració conjunta amb la Fundació Trinidad Alonso i formar part d’esta iniciativa que respon al compromís de la Fundació Vicky Foods de promoure hàbits de vida saludables en xiquets i joves i generar un impacte positiu en el territori”.

Articles relacionats