12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La plaça de l’Almadrava del Grau de Gandia reobre després dels danys del temporal Gloria

– La iniciativa ha sigut possible gràcies a una inversió de 600.000 euros per part de l’ajuntament i el Govern d’Espanya

La plaça de l’Almadrava, situada entre el pont de la Goleta i el carrer Caravel·la al Grau de Gandia ja és una realitat. Aquest matí, l’alcalde de Gandia. José Manuel Prieto, acompanyat pel president de la Junta de Districte del Grau, Miquel Àngel Picornell i l’edil Elena Moncho, ha visitat aquest nou espai pensat per al gaudi de la ciutadania.

L’actuació, que ha tingut un cost de 600.000 € i ha estat cofinançada per l’Ajuntament de Gandia (50%) i pel Govern d’Espanya (50%).

Aquesta vegada, les inclemències meteorològiques i els temporals no posaran en perill el lloc perquè, tal com ha explicat l’alcalde, “ara el dic és més fort i el moll està més ben preparat per a fer front al que puga passar”.

Després de l’acte, Prieto ha destacat que aquesta obra és “un exemple important de com fer bé les coses” i, sobretot, de “com fer-ho demanant ajudes a altres administracions que se sumen a la capacitat financera de la localitat perquè els projectes siguen una realitat”.

A més, ha comentat que, gràcies a la capacitat tècnica de l’Ajuntament, a tot el país, Gandia es va convertir un dels que més diners van rebre per reparar tot l’afectat pel temporal.

Finalment, ha volgut felicitar l’equip tècnic i adjudicatari del projecte, no només per “convertir un espai desaprofitat en un lloc accessible per a la ciutadania”, sinó també per “recuperar aquests possibles atracaments d’embarcacions al costat de Sant Nicolau, una cosa molt identitària del Grau”.

Articles relacionats