22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

 ‘La Font d’en Carròs Camina’ per a fomentar els passejos saludables ja està en marxa

 

–  Es realitzen els dilluns i els divendres de 10 a 11 hores amb eixida des del gimnàs municipal

– Els professionals del consultori mèdic de La Font d’en Carròs juntament amb l’Ajuntament de La Font d’en Carròs posen en marxa la iniciativa ‘La Font d’en Carròs Camina’ per a fomentar l’activitat física i les relacions socials.

La Font se suma així a altres municipis de la comarca que ja l’han posada en marxa com Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga, Barx, Bellreguard, Almoines i Daimús dins de l’estratègia de promoció de la salut en l’entorn comunitari i sota el paraigua ‘La Safor *et cuida’.

Es tracta d’un programa d’eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els dilluns i els divendres de 10 a 11 hores des del gimnàs municipal, amb parades en diversos punts de la localitat.

Les persones participants van acompanyades per un/a monitor/a especialitzat/a i per professionals sanitaris, que els guien en les caminades alhora que els indiquen altres activitats que beneficien la salut.

La primera eixida serà el divendres 3 de març a les 10 hores. Les persones interessades poden inscriure’s en el consultori mèdic.

Des del Departament de Salut de Gandia, la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Cristina Altur, ha destacat la importància d’aquesta mena d’iniciatives no sols per al foment de l’exercici físic, sinó també pel caràcter socialitzador d’aquest.

Articles relacionats