22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

El Club de Atletisme Gandia es fa notar a les proves de Llutxent i la Font d’en Carrós

 

El blau es va fer notar aquest cap de setmana en dos de les localitats que albergaven carreres. El dissabte era el torn de la gran carrera dels enamorats en el “Trofeu Sant Valentí” de la Font d’en Carrós i organitzada pel GE La Carena. Un clàssic de les carreres de la Safor, que va tindre a diversos representants del club blau, destacant la tercera posició de Violeta Gómez en la categoria veteranes

El diumenge, a Llutxent, era el torn de la II prova del Circuit Autonòmic de Trail de la federació d’atletisme de la Comunitat Valenciana, amb diverses distàncies a recórrer i organitzada pel Xio Llutxent.

Amb presència de més de 15 atletes del club i amb 6 podis , cal destacar la 1r i 2n posició de Pilar Medina i Aida Perez en la general femenina dels 19 km i la victòria de Santi Villacañas en la categoria sub 23.

També la segona posició de Pere Ferrer i Natxo Benitez en els 19 km i 13 km respectivament i la tercera plaça de Jose Mañez en la categoria Màster en els 19 km.

Ara és moment de posar la mirada en els diversos campionats d’Espanya de trail que s’aveïnen per al C.A. Gandia Alpesa, així com en l’inici del Circuit a peu de la Marina.

Articles relacionats