21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

La Fira del Major obri les portes

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i l’edil delegada de Gent Gran, Maribel Codina, han visitat hui, juntament amb altres membres de la corporació municipal, la IX Fira del Major.

La iniciativa, que es desenvoluparà als jardins de la Casa de la Marquesa fins a les 19.30 h de demà, 15 de maig, compta amb una extensa programació d’activitats gratuïtes i obertes al públic, entre les quals hi ha diversos tallers i exhibicions.

A més, els assistents podran visitar els 13 estands informatius de diverses empreses i col·lectius on un conéixer, entre altres, serveis de teleassistència i de salut auditiva, quin tipus d’oci s’ofereix al municipi, quins cursos es poden fer, etc. Aquests estands tindran un horari de 10 a 13 hores i de 17 a 19:30 hores.

Durant aquest matí s’ha fet entrega dels diplomes als participants del concurs de dibuix, d’un parell de masterclass i un showcooking de fideuà.

L’alcalde ha dirigit unes paraules als assistents on ha mostrat la seua satisfacció perquè Gandia tinga gent gran “molt activa, implicada i que participa en multitud d’activitats que es desenvolupen al llarg de l’any. Som una ciutat saludable per a tots els grups d’edat i continuarem treballant per millorar la salut de la ciutadania en general i dels nostres majors en particular”.

Articles relacionats