21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Guardamar de la Safor impulsa la 1a Fira d’Associacions

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor amb totes les associacions del poble han organitzat, per primera volta, la Fira de les Associacions.

Des de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor és un objectiu fomentar el teixit associatiu com una eina que reforça la trobada social i, a més, l’impuls social del poble.

La 1a Fira d’Associacions tindrà lloc el pròxim cap de setmana 18 i 19 de maig i compta amb un ventall d’activitats lúdiques per a totes les edats.

De segur és una bona oportunitat perquè les associacions donen a conéixer la gran tasca que duen a terme.

Annabel Ferrer, alcaldessa de Guardamar de la Safor, ha assenyalat que “Des del primer moment aquest Ajuntament té la prioritat de vertebrar socialment el poble, hem de tindre en compte que les diferents associacions recullen necessitats que dia a dia reben dels seus membres i que ens aporten una visió de primera mà per cohesionar el nostre poble. Eixa important tasca fa necessària unes jornades no ja per donar-se a conéixer a la resta de les associacions sinó per reconéixer la important del treball que realitzen per al benestar dels nostres veïns i Veïnes”.

“La Finalitat és donar a conéixer com hem dit abans la rellevant tasca, a més a més mostrar la importància del teixit associatiu que existeix a Guardamar de la Safor i que tants bons resultats està donat per a la millora diària del nostre poble”, ha destacat Ferrer.

“Vull aprofitar l’oportunitat amb el permís dels presidents i presidentes de les diferents associacions de convidar ja no sols als nostres veïns i veïnes sinó a la gent de la nostra comarca, com de fora, l’oportunitat que tenen aquest cap de setmana de conéixer de primera mà la riquesa d’activitat que duen a terme per al benestar de la societat”, ha finalitzat Annabel Ferrer.

 

PROGRAMACIÓ FIRA

DISSABTE 18

A les 17:30 h – Activitat infantil, Decoració contenidors al pati de la ludoteca: Organitza Associació Gatets Guardamar

A les 18:00 h – Cross Race al Carrer 9 d’octubre: Organitza  Guardamar Runners

A les 20:00 h – Concurs d’arrossos al C/ Sant Joan: Organitza Associació Moros i Cristians Guardamar de la Safor

A les 22:30 h – Fi de festa al C/ Sant Joan amb la Discomòbil BlasFemia

DIUMENGE 19

A les 10:30 h Degustació de bunyols i coques al C/ Moli: Organitza Associació Dones i Homes de Guardamar

A les 10:30 h – Parc Infantil (Fira Kermesse) a la Plaça 9 d’octubre

A les 12:00 h – Música cambra a l’Església: Organitza Associació Musical Guardamar de la Safor

A les 14:00 h – Acte cloenda amb el dinar de germanor de totes les Associacions al bar del poble.

Articles relacionats