LA FIRA DE L’ESPORT DE GANDIA TINDRÀ UNA SEGONA EDICIÓ AMB MÉS EXPOSITORS

Èxit d’organització participació de la I Fira de l’Esport de Rois de Corella. Eixe és el balanç que han fet Julio Cantó, president de l’Associació de Comerciants del barri, Alícia Izquierdo, regidora responsable de Comerç, i Liduvina Gil, presidenta de la Junta de Districte, que han comparegut en roda de premsa per valorar els resultats de la iniciativa.

Durant els dos dies de Fira, l’afluència de públic a la zona va ser molt millor del que s’esperava per l’organització que ja té peticions de nous comerços per participar el pròxim any i per ampliar les zones concedides durant la primera.

Alícia Izquierdo ha volgut agrair a Julio Cantó el treball realitzat, ja que «la idea va ser de l’Associació de Comerciants amb el suport de la Junta de Districte i del departament de Comerç. Hem de reconéixer que les associacions del barri han entés que entre tots podem generar moltes sinergies que es convertisquen en un èxit d’afluència i projecten la barriada a la resta de la ciutat i la comarca. El sentiment generalitzat dels expositors, els organitzadors d’activitats i el públic, és que la iniciativa ha estat un èxit. Donat el resultat i si l’associació ho vol, repetirem un altre any i ampliant els espais».

Per la seua banda, Liduvina Gil, ha destacat la importància de la col•laboració público privada per tal de millorar el coneixement del comerç del barri. «Estem treballant per recuperar la normalitat al barri i aquesta Fira ha fet possible que durant tot el cap de setmana l’afluència fos alta i els establiments hagen treballat molt bé i venut molt. Teníem dubtes sobre el diumenge a la vesprada però les activitats es van allargar fins a les 9 de la nit perquè seguia arribant gent i dissabte alguns expositors van treballar fins a les 23 hores».

Finalment, Julio Cantó, s’ha mostrat molt satisfet amb els resultats de la primera avaluació realitzada entre els comerciants del barri. Cantó ha agraït la col•laboració d’una trentena d’empreses i clubs esportius. «Quan vam començar mai vam pensar que sortiria tan bé. Teníem por per l’assistència de públic i al final hi va haver moments on no es podia caminar pel passeig. Totes les empreses que han assistit ja han demanat més lloc per a la segona edició i altres que per diferents motius no van poder estar, ja ens han comunicat la seua intenció d’estar presents el pròxim any. Vull agrair l’ajuda que Liduvina Gil i Alícia Izquierdo han prestat perquè tot eixira de la millor manera. Lluitarem per una nova edició que siga millor i que es convertisca en un referent en tota la comarca».

Finalment, Cantó també ha comentat que alguns comerços «han arribat a facturar fins a deu vegades més respecte a un dissabte qualsevol i això ens anima a seguir».

El PP felicita als comerciants

El PP de Gandia ha felicitat a l’Associació de Comerciants de Roís de Corella per «l’excel·lent organització» de la I Fira de l’Esport que va tenir lloc el cap de setmana passat.

Els populars destaquen que «davant l’abandó i l’absència de polítiques actives que incideixin en la dinamització d’un barri que es va presentar com a fonamental para PSOE i Més Gandia en campanya electoral, haja hagut de ser el teixit associatiu qui present propostes i les dugui a terme».

“Lamentem que l’actual Govern de Gandia s’haja posat de nou la medalla. L’Associació de Comerciants de Roís de Corella ha estat de qui va partir la idea i iniciativa de la I Fira de l’Esport i van ser ells els qui van aconseguir que fos un èxit”, ha declarat el regidor del PP Andrés Puig.

El PP acusa l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, «d’apropiar-se de l’activitat com impulsada pel Consistori, quan l’organització de la mateixa ha partit exclusivament dels comerciants del Districte».

Les diferents associacions, clubs i empreses de la ciutat van propiciar una jornada saludable que va animar als centenars de ciutadans que van apostar per apropar-se i fer una mica d’esport, afirma el PP.

Et Pot Interessar