14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

La Federació de Moros i Cristians i la regidoria de Festes organitza una recollida d’aliments a benefici de Creu Roja d’Oliva

Donat l’èxit de participació aconseguit per la campanya organitzada per les Falles d’Oliva, la Federació de Moros i Cristians s’adhereix i anima als festers i festeres a ajudar a la Creu Roja i als més necessitats amb aquesta iniciativa.

Recollida aliments moros i cristians olivaLa Casa de la Festa acollirà els pròxims dissabtes 6,13, 20 i 27 de març la campanya de recollida d’aliments organitzada per la Federació de Moros i Cristians i la regidoria de Festes d’Oliva. L’horari de recollida serà des de les 11 h fins a les 14 h.

Creu Roja Oliva ha informat que al Banc d’Aliments es necessita aliments i sobretot, productes infantils. Els veïns i veïnes podran aportar: pasta, oli, arròs, llet, llegums, tonyina, cereals infantils, llegums en conserva, tomaca en pot, galetes, verdures en conserves, magre en llauna, ‘potitos‘, bolquers, llet en pols i sucs.

L’actual situació sanitària ha agreujat la vulnerabilitat en moltes famílies d’Oliva. I l’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar i reforçar el Banc d’Aliments que gestiona Creu Roja Oliva i ajudar directament a nombroses famílies de la localitat.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha agraït la col·laboració i adhesió de la Federació de Moros i Cristians, i ha recalcat que “es tracta d’un col·lectiu molt nombrós que sempre ha estat predisposat a participar en totes les iniciatives socials i solidàries de la ciutat d’Oliva”.

A més, Yolanda Navarro ha volgut fer valdre la tasca que desenvolupa Creu Roja d’Oliva que cada any, ajuda a nombroses famílies vulnerables i des de l’inici de pandèmia ha estat treballant incansablement, amb col·laboració de l’Ajuntament, per donar suport a totes les persones que més ajuda requerien.

Per finalitzar, la regidora de Festes ha felicitat públicament als col·lectius festers de la ciutat per la solidaritat i el treball social que realitzen cada any en benefici dels més vulnerables, i els anima a continuar en aquesta línia.

Articles relacionats