12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

La Federació d’Associacions Empresarials de la Safor nomena Juan Pablo Tur vicepresident

La Junta Directiva de la Federació d’Associacions Empresarials de la Safor (FAES) ha decidit en la seua reunió ordinària del mes d’octubre, celebrada dimecres, nomenar vicepresident a Juan Pablo Tur, president de l’Associació d’Empresaris de la Safor (AES).
Amb aquest acord, pres per unanimitat, l’entitat compleix amb els estatuts, que estableixen el nomenament de quatre vicepresidents i el president de Foment com a vicepresident estipulat en l’acord amb l’entitat Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia, seu de FAES.
Des del seu nomenament com a president d’AES, Juan Pablo Tur substitueix a Antonia Estrugo com a representant de l’Associació d’Empresaris de la Safor en la Junta Directiva de FAES.
D’altra banda, la Junta Directiva va acordar per unanimitat la proposta del president d’iniciar cada exercici una col·laboració solidària amb una organització sense ànim de lucre amb seu en la Comarca de la Safor, en aquest sentit, s’acorda dedicar l’exercici 2019 a col·laborar i participar solidàriament en la difusió de les activitats i accions de l’Associació contra el Càncer de Gandia (AECC Gandia).
Des de FAES reconeixen el treball de l’Associació contra el Càncer de Gandia. “És important per a la nostra societat educar en salut, recolzar i acompanyar a les persones malaltes i els seus familiars, també valorem la dedicació al finançament de projectes de recerca que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer”, afirmen.

Articles relacionats