10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

La Falla Vilanova va celebrar la 41 edició del Concurs de Fideuà

Aquest passat diumenge, se celebrava el 41 concurs de fideuà patrocinat en aquesta ocasió per KING REGALS. Un concurs popular que omplia de fallers i falleres , amics i coneguts el Carrer Jaume Torres i Sant Francesc de Borja. En un ambient festiu i on el temps primaveral deixava que els centenars de fallers allí reunits gaudiren del concurs. AL mateix temps es va aprofitar l’ocasió per a lliurar un record d’aquest dia als fallers d’honor de la Vilanova 2020.

Acompanyats per les Falleres Majors Sandra i Alba, i pel president de la federació de Falles Telmo Gadea, i membresde la seua executiva, així com el regidor delegat amb les falles i altres membres del govern es lliurava el txec corresponent a “l’euro solidari” que enguany anava destinat l’associació ASTEA SAFOR. 750 € que segur que ajuden al transcurs i les accions que aquesta associació desenvolupa a la comarca. A més, es van arreplegar 450 € amb unes vidrioles solidàries. Tot seguit es lliuraven els premis del concurs de fideuà. Amb el jurat va estar compost per: Marta CháferJose Manuel Prieto i Fermí Romaguera, s’atorgaven els següents premis:

3r premi patrocinat per King Regals: a la fideuà núm. 30 de la CORT 2020
2n premi patrocinat per King Regals a la fideuà núm. 42 de REINES 2
1r premi patrocinat per King Regals a la fideuà núm. 36 LA PÈRGOLA

Una vegada lliurats els premis, s’iniciava la discomòbil al C/Jaume Torres fins a les 20 h, encara quedaven centenars de persones gaudint de la vesprada i d’un bon ambient de germanor. Una organització difícil per a la qual la comissió fallera de la Vilanova redobla esforços per consolidar aquest multitudinari acte, festiu, gastronòmic i popular que enguany fa 41 edicions i que des de fa uns anys a més té una component solidària.

Fotografies de Fermí Romaguera

Articles relacionats