14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

La falla Vilanova guanya el premi al millor llibret de Gandia

La falla Vilanova de Gandia ha aconseguit el primer premi de llibret patrocinat per La Barraca Fallera, amb ‘Pluja Ácida’, a més del cinqué premi José Lloret d’emissions falleres, patrocinat per Radio Gandia SER, amb l’emissió ‘La Mestra’, i el tercer premi de portada de llibret, patrocinada per VIPEI, amb la portada de Camilo Woodward.

premis fideua falla vilanova
Guanyadors del concurs de fideuà.

D’altra banda, diumenge es celebrava el 40 aniversari del concurs de fideuà, un concurs popular que omplia de fallers, amics i coneguts els carrers Jaume Torres i Sant Francesc de Borja, en un ambient festiu on el temps primaveral deixava que els centenars de fallersgaudiren del concurs.

Acompanyats per les falleres majors Lauria i Júlia, i pel president de la federació de Falles, Telmo Gadea, es lliurava el txec corresponent a “l’euro solidari” que enguany anava destinat l’associació AFA la Safor (Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de la Safor). 750€ que segur que contribuiran a les accions que aquesta associació desenvolupa a la comarca. Acte seguit se lliuraven els premis del concurs de fideuà. Amb el jurat composat per Joan Francesc Peris, Marta Cháfer, Marta Avaria, Amanda Pomareta, Jose Manuel Prieto i Laura Puig, s’atorgaven els següents premis:

3r premi patrocinat per Talleres Arastey: a la fideuà núm. 4 d’Ana Luci Martí.

2n premi patrocinat per La Barraca Fallera a la fideuà núm. 5 d’Ana Martí.

1r premi patrocinat per la Casa del Pintor a la fideuà núm 16 de Sandra Faus i Fermí Romaguera.

Articles relacionats