15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

La falla Portal de Valldigna copa la major part dels premis de la Cavalcada del Ninot de Tavernes

cavalcada ninot tavernes 2019 cavalcada ninot tavernes 2019 6

La falla Portal de Valldigna (imatge superior) ha estat la triomfadora a la Cavalcada del Ninot de Tavernes celebrada este dissabte, organitzada per la Federació de Falles Junta Local Fallera. La desfilada ha estat envoltada d’un gran ambient festiu que ha inundat de música, color i festa els carrers de la ciutat. Les sis comissions falleres de Tavernes han desfilat mostrant les disfresses que han elaborat durant mesos, alhora que han ballat diverses coreografies sense oblidar la críticadels cartells.

cavalcada ninot tavernes 2019 5

La cavalcada ha començat al Poliesportiu municipal i ha recorregut els carrers des del Passeig Colon fins a arribar al passeig del País Valencià baix una gran expectació.

La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha destacat “l’incansable treball i esforç de totes les comissions falleres que, un any més, ha donat com a resultat una cavalcada de nivell amb disfresses espectaculars, carrosses elaborades i una admirable predisposició per a passar-ho bé amb respecte. El nostre poble ha gaudit d’una gran cavalcada en la què han participat fallers i falleres, i també un gran nombre de veïns que no s’han volgut perdre la desfilada”.

El posterior fi de festa s’ha celebrat al passeig del País Valencià, amenitzat amb la música de l’orquestra Nexus, i on també s’han lliurat els premis de la Cavalcada del Ninot 2019. El resultat ha sigut el següent:

Millor disfressa infantil: Falla Portal de Valldigna, a la disfressa Lumière
Millor disfressa adulta: Falla Portal de Valldigna, a la disfressa Carrossa
Millor comissió infantil: Falla Portal de Valldigna
Millor comissió adulta: Falla la Via
Millor carrossa: Falla Portal de Valldigna
Millor cavalcada: Falla Portal de Valldigna

cavalcada ninot tavernes 2019 4 cavalcada ninot tavernes 2019 3 cavalcada ninot tavernes 2019 2 cavalcada ninot tavernes 2019 1

Articles relacionats