20.9 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

La Falla Plaça Prado prepara el futur amb la vista posada en l’any 2022

– La Falla Plaça Prado posa en marxa el nou camí a l’exercici faller 2021-2022 i comença a tancar projectes per a gaudir d’unes grans falles.

Des de la comissió de la Falla Plaça Prado han assenyalat que “després d’aquests mesos de confinament en el qual el món s’ha parat la comissió arranca amb més ganes que mai per tal de planificar la pròrroga de l’exercici 2020 i començar a planificar les falles del 2022“.

Tant el president com la delegació de monuments s’han reunit amb els artistes fallers encarregats de modelar la falla que lluirà en l’emblemàtica plaça, que tants premis ha vist guanyar, per tancar l’acord amb ells per fer un altre gran projecte com ha sigut habitual, en aquest projecte en el qual la comissió deposita tota la seua il·lusió com ha fet durant tota la seua trajectòria.

Els artistes encarregats de plantar la falla no seran altres que el taller de Palacio i Serra, amb aquesta, seran 14 falles les que han plantat per a la comissió de la Falla Plaça Prado.

“Aquest binomi Plaça Prado-Palacio i Serra ha sigut, es i serà la millor combinació per a lluir i plasmar el nostre esforç de tot l’any a la plaça durant els 4 dies grans de la festa fallera. Per a la nostra comissió en un vertader plaer comunicar aquesta gran notícia i agraïm l’interés, la dedicació i l’esforç que depositaran en aquest nou projecte. 
Junts arranquem així amb aquest nou projecte i iniciem un nou camí cap a les falles del 2022″, han afirmat des de la comissió.

Articles relacionats