21.6 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

La Falla Plaça Prado dona el tret d’eixida a les falles del 2023

 

– Anit la Falla Plaça Prado va gaudir d’una multitudinària festa andalusa, que va servir d’avantsala per a fer conéixer els càrrecs per al 2023

– Com ja és tradició a la comissió, a la primera assemblea de l’any es comuniquen els que seran els màxims representats per al 2023

Juan Martí com a president de la comissió va nomenar en primer lloc a qui serà el seu company i ajudant per dirigir la comissió infantil. El president infantil per al 2023 serà Borja Tomàs Escrivà fill i net d’una gran saga de fallers.

Carola i Rubén els seus pares han fet que Borja gaudira de diversos càrrecs Padrinet infantil, acompanyant de la Reina de l’Art infantil i acompanyant de la Reina del Foc infantil i ara el culmina com a President Infantil, un President més de la saga familiar tal com han sigut el seu iaio Fideu i el seu tio Fideuet.

Una vegada nomenat el president infantil va ser el torn de la Reina de la Falla Infantil 2023, Carla López Arlandis. Neta de fallers de tota la vida i filla de MªJose i David. A pesar de ser molt vergonyosa gaudeix de la festa com la que més i va seguint els passos de la seua mare, que va ser Reina de la Falla Infantil el 1987 i Reina de la Falla el 1994. El seu iaio “Toni” estarà fent senderisme pel cel orgullós de què Carla siga la màxima representant de la xicalla de la Falla Plaça Prado. Carla amb la seua curta edat també té un currículum faller molt dilatat, on ha ostentat diversos càrrecs, ha sigut Madrineta infantil, Reina de l’Art infantil i Reina del Foc infantil.

Carla i Borja sempre han compartit els seus regnats i comenten que “estem molt contents de poder compartir aquesta aventura junts un any més i intentarem gaudir-lo al màxim”.

I per últim va ser el torn de la Reina de la Falla 2023, Cristina Laporta Bravo, una fallera nascuda al si de la falla, filla d’Amparo i Alberto fallers que han treballat de valent per la festa de les falles.

Cristina ha sigut fallera des del dia que va nàixer amb una vida molt activa a la festa de les falles, tant que va acabar involucrant a la seua parella, Josete, tant o més que ella.

De menuda va ser filloleta de la comissió amb tan sols 1 any de vida, més tard va
ostentar els càrrecs de Madrina i Reina de la Falla infantil el 2006, una vegada a la comissió major ha tingut diverses delegacions i ha gaudit de dos regnats més. Cristina ha sigut una gran delegada artística i de festes, en 2017 va ser Reina de la Poesia i en 2020 Reina del Foc.

Cristina va comentar “desitjava molt que arribarà aquest any i tinc moltes ganes de viure’l junt amb la meua comissió, família i amics”.

Articles relacionats