15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Dos homes detenguts per robatori amb violència i a mes per fer un “sinpa”

– La Policia Nacional deté a dos homes després de robar amb violència en un establiment i anar-se sense pagar d’un restaurant

• Un tercer home, que també va abandonar el local sense pagar la consumició, ha sigut arrestat per propinar una punyada a un agent

• Dos dels arrestats han ingressat a la presó

Agents de la Policia Nacional han detingut en Gandia a dos homes, de 28 i 45 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència, i a un tercer home, de 30 anys, per un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat. Els tres arrestats van abandonar un restaurant sense pagar la consumició i, posteriorment, dues d’ells van robar amb violència en un establiment gandià, mentre que el tercer va propinar una punyada a un agent.

Els fets van ocórrer al voltant de les dotze del migdia, quan tres homes van fugir a la carrera d’un restaurant sense abonar la consumició, si bé un d’ells es va deixar oblidat el seu telèfon mòbil. Moments després, va tornar per la seua terminal, però es va negar a pagar el compte, per la qual cosa els empleats del local van alertar al 091.

Una patrulla va acudir al lloc i va localitzar en els voltants a un home les característiques físiques del qual coincidien amb les del sospitós que hauria tornat pel seu telèfon, per la qual cosa van baixar del vehicle policial i el van identificar. Aquest, en un moment donat, va afirmar “un tir cal ficar-vos a tots”, referint-se als policies, i va propinar una punyada en la cara a un d’ells. Per aquest motiu, el van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat.

Al seu torn, els altres dos homes que van fugir del local sense pagar, es van dirigir a un establiment de la localitat, on presumptament van agafar diversos articles abandonant-lo amb la intenció de no abonar-los, per la qual cosa el regent va intentar impedir-li-ho, moment en el qual li haurien espentat, marxant del local sense pagar. A més, presumptament també li haurien cridat que en cas d’avisar a la Policia, tornarien i calarien foc a la botiga.

Agents de la Policia Nacional, en coordinació amb Policia Local de Gandia, van acudir immediatament al lloc, observant en els voltants a dos homes que coincidien amb la descripció aportada, per la qual cosa els van identificar, mostrant els sospitosos una actitud desafiadora i violenta. Després de realitzar els oportuns esbrinaments, els van detindre com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència.

Els tres arrestats, als quals també se’ls imputa un delicte lleu d’estafa, han passat a disposició judicial, decretant-se l’ingrés a la presó dels dos presumptes autors del robatori amb violència.

Articles relacionats